– ММС
Видео Забава

Видео: Oна кога не можеш да престанеш да се смееш

Има начини на смеење кои би се сместиле во категорија „стандардни“, но и такви кои предивикуваат смеење во низа. Од вториот тип е она во видеото во прилог.

 Лограње

X

Регистрација