– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

Поради сообраќајка забрана за камиони на патот Ново Село-гп Ново Село

Поради случена сообраќајна незгода воведена е забрана за движење на тешки моторни возила на патниот правец Ново Село-граничен премин Ново Село.

Како што информира АМСМ, забраната е воведена во 18:30 часот.

МИА

Лограње

X

Регистрација