– ММС
Забава

Биби Рекса во одбрана на Деми Ловато

Колешките од светската музичка сцена знаат да си бидат поддршка кога сакаат. Последен таков пример е оној во кој Биби Рекса застана во одбрана на Деми Ловато. Повеќе за оваа ситуација, прочитајте ОВДЕ.

Лограње

X

Регистрација