– ММС
Забава

Кендал Џенер го промени имиџот

Промените во семејството Кардашијан се нешто на кое нивните фанови се навикнати. Некои ги прифаќаат со воодушевување, а други критикуваат. Следен момент за дискусија ќе биде промената во имиџот на Кендал Џенер. За што станува збор, дознајте ОВДЕ.

Лограње

X

Регистрација