– ММС
Вести Македонија

Забрана за камиони на патниот правец Дебар-Струга

На патниот правец Дебар – Струга во 16:30 е воведена забрана за сообраќај за тешки товарни возила.

Како што информира ЈП Македонијапат, забраната се воведува од превентивни причини.

Лограње

X

Регистрација