– ММС
Забава

Џастин Бибер и Хејли Болдвин планираат мала венчавка

Ако мислевте дека венчавката на Џастин и Хајли е откажана, сте се излажале. Иако оваа популарна двојка е веќе во брак, тие би сакале да имаат мала церемонија за нивните пријатели и семејство.

“Тие сѐ уште се  одлучуваат дали сакаат мала или голем свадба. Тие сакаат мала свадба, но имаат толку многу луѓе што сакаат да присуствуваат, така што  би можело да стане поголема свадба”- изјави извор за Us Weekly

Моментално парот е фокусиран за пронаоѓање на куќа во Л.А.

.

Лограње

X

Регистрација