– ММС
Вести Македонија

На битолска Ортпедија нема слободен кревет (аудио)

Мразот и снегот го наполнаа одделението за ортопедија во Клиничката болница во Битола. Откако падна првиот снег во Битола, пациентите со скршеници двојно се зголемија.

Во ортопедското одделение нема веќе слободен кревет, а пациентите се препраќаат во одделението за физикална терапија. Најчести пациенти се повозрасни лица над 60 години.

Лограње

X

Регистрација