– ММС
Забава

Интересен факт: Кој во Британија може да вози без дозвола?

Таа нема дозвола, вработува лични возачи, но кралицата Елизабета II сè уште сака да седне  зад воланот.

Како дел од „кралската прерогатива”, моќта и правата што ги поседува, Елизабетa е единствената личност во цела Британија која може да вози без дозвола – и таа може да оди брзо или бавно колку што сака!

Лограње

X

Регистрација