– ММС
Забава

Војвотката Меган држи до јавното мислење, но справувањето со тоа и’ е стресно

Војвотката Меган дозволува да допре до неа мислењето на јавноста.

„Меган има толку многу на нејзината чинија, помеѓу бременоста и справувањето со реакцијата на јавноста и таа ја смета целата ситуација за многу стресна” , изјавил кралски извор  за Us Weekly

Лограње

X

Регистрација