– ММС
Забава

Фото: Ќерката на Трамп во прегратка со милијардер од Нигерија, земја која Трамп ја нарекол „недојдија“

ќерката на Трамп има момче од Нигерија, а ова предизвика бурни реакции на социјалните мрежи.

Американските медиуми се насладуваат со фактот дека новиот партнер на Тифани е од Нигерија,земја која нејзиниот татко Доналд Трамп  ја нарекол „недојдија“.

Мајкл Булос пораснал во Логос, неговото семејство има компанија за трговија на коли и градежништво.

Мајкл завршил интернационално училиште во Нигерија, а сега живее во Лондон.

Тифани и Мајкл се запознале во Грција, каде  што таа била во посета на својата пријателка Линдзи Лохан.

Погледнете ги сликите овде:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

 

View this post on Instagram

 

🎈

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

 

View this post on Instagram

 

First ❄️ in D.C. #studybreak #georgetownlaw

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Лограње

X

Регистрација