– ММС
Забава

Најавено продолжение на филмот „Venom“

Variety  потврди дека продукцијата на  „Sony Pictures“ го најави вториот дел од приказната, Venom, со речиси истиот тим.

Крајот на Venom ја остави вратата широко отворена за продолжение,а изгледаше и дека навестува поврзување со Spider-Man: Into the Spider-Verse или појавување на некој херој од Марвел.

 

Лограње

X

Регистрација