– ММС
Забава

Никол Шерцингер со впечатлив моден избор

Згодната Никол Шерцингер го привлече вниманието на фото-објективите на папараците со самото свое појавување, но уште повеќе со нејзиниот впечатлив моден избор. За што се одлучи овојпат, видете ОВДЕ.

Лограње

X

Регистрација