– ММС
Забава

Викторија Бекам добива модни совети од ќерката

Можеби за многумина Виторија Бекам е асоцијација за некој кој знае да даде одличен моден совет, но во случајов, таа вели дека добива модни совети од нејзината ќерка Харпер, која инаку има само седум години. Повеќе за ова, дознајте ОВДЕ.

Лограње

X

Регистрација