– ММС
Видео

Видео: На кинески ѕид во зима

Не сите кои го посетиле големиот Кинески ѕид имаат најубави сеќавања ако тоа го сториле во зима. Пример за едно не така пријатно искуство е она прикажано на видеото во прилог.Лограње

X

Регистрација