– ММС
Забава

„The Notebook“ доаѓа на Бродвеј

Популарниот филм „The Notebook“, работен според хит новелата на Николас Спарк, ќе добие музичка верзија, која ќе биде претставена на сцената на култниот Бродвеј. Повеќе на оваа тема, прочитајте ОВДЕ.

Лограње

X

Регистрација