– ММС
Видео

Видео: Моќна детска порака за спас на дождовните шуми

Децата од видеото во прилог се надеваат дека ќе допрат до оние кои ги уништуваат дождовните шуми, инаку живеалиштa на орангутаните. Браво за иницијативата!

Лограње

X

Регистрација