– ММС
Видео

Видео: Кога ќе помине симпатијата

Реакциите кога ќе помине некој кој ни се допаѓа знаат да бидат посебно впечатливи. Некогаш, тоа е нешто слично на смешната реакција на детето од видеото во прилог.Лограње

X

Регистрација