– ММС
Видео

Видео: „Маките“ на еден интроверт

Ако имате добар пријател кој би се сместил во категорија интроверти, или пак, ако и самите сте дел од оваа категорија, тогаш сигурно би ја разбрале реакцијата на кучето од видеото која оди во прилог на тоа како би изреагирал интроверт ако очекува порака, а добие повик.Лограње

X

Регистрација