– ММС
Видео

Видео: Оној пријател кој секогаш сака нешто повеќе внимание

Веројатно сите имате барем по еден пријател кој постојано сака малку повеќе внимание од вообичаено. Кучето од видеото во прилог, на шега покажува како тоа изгледа понекогаш.Лограње

X

Регистрација