– ММС
Видео

Што се случува кога истовремено ќе се активираат гас и сопирачка?

Истражуваме што би се случило кога на подолг временски интервал истовремено би биле притиснати педалите на акцелераторот и сопирачката.

Преземено од: Високи Октани

Лограње

X

Регистрација