– ММС
Забава

Дознајте дали вашата девојката ве изневерува!

Самата помисла дека саканата жена е во прегратките на друг маж предизвикува тежина во градите и бес. Затоа е многу важно да се препознаат знаците на неверство на време, за ситуацијата да не излезе од контрола.

Ако се изземе ПМС, наглите промени на однесувањето на вашата сакана се можен знак за неверство. Ова не мора да биде нужна вистина, па затоа момци, пред да реагирате проверете можеби нешто друго е во прашање, на пример, стрес на работа или болест на некој член од семејството.

Ако сè останато во животот на вашата сакана е во хармонија, бидете внимателни, еве неколку знаци кои што укажуваат на неверство:

1. Нема веќе толку желби

Одеднаш повеќе не и требате како порано. На пример, ако порано не можела да се одвои од вас и ве водела со себе во шопинг, теретана и сте и биле потребни, сега одеднаш е многу самостојна, запрашајте се што е причината за таа промена. Немојте да бидете параноични, можеби постои некое едноставно решение, но вреди да се размисли.

2. Не можете повеќе така лесно да ја налутите

Порано се лутела ако не сте можеле да излезете со неа и нејзиното друштво, но сега малку работи можат да ја налутат. Рамнодушноста кај жените е опасна појава. Можеби навистина научила да го контролира бесот, но внимавајте оваа рамнодушност да не е знак дека пронашла нова страст.

3. Станала таинствена

Повеќе не ве опсипува со детали од своето секојдневие. За да дознаете како ги поминува деновите мора да посегнете по нејзиниот мобилен телефон. Самата тешко дека нешто ќе и каже.

4. Нападот и е најдобра одбрана

Кога ќе ја запрашате нешто, одеднаш вие сте на тапет. И поставувате навидум невино прашање, а таа веднаш се вознемирува и ве решета со прашања. Од друга страна, можеби вие поставувате премногу прашања?

5. Одеднаш е многу внимателна

Порано не била таква, но одеднаш е полна со внимание. Ви зборува дека ве сака и ви прави разни услуги кои порано не и паѓале на памет. Можеби сето тоа го прави поради грижа на совеста?

Уште еднаш, момци имајте на ум дека сите овие знаци можат да бидат објаснети и на друг начин, а не само со неверство, па немојте да брзате со заклучокот.

Лограње

X

Регистрација