– ММС
Забава

LG создаде домашен пивомат

Кога ќе посакате свежо произведено пиво, тогаш тука е пивоматот, кој работи идентично како и кафематот на капсули. Пивоматот ќе биде промовиран во јануари 2019 година, на еден од најголемите технолошки саеми.

LG ВаmоНrоw работи на капусули, кои наместо кафе содржат cлад, квасец и хмељ.

Апаратот е прилагоден за производство на пет видови пиво. Дами, дали треба уште да размислувате што за новогодишен подарок на партнерот?

Лограње

X

Регистрација