– ММС
Видео

Видео: Ако не се случува тука, не значи дека не се случува

Откако ќе го изгледате видеото во прилог ќе се потсетите колку лесно се менува еден цел живот. Но и на тоа дека, таму некаде, ова е вистинска приказна.Лограње

X

Регистрација