– ММС
Видео

Видео доказ дека среќата се множи кога се дели

Видеото во прилог веројатно ќе ве разнежни, а можеби дури и ќе ве расплаче и тоа од среќа. Вака луѓето покажуваат дека се луѓе и вака се потсетуваме дека среќата се множи кога се дели. Браво за целиот тим во болницата!

 Лограње

X

Регистрација