– ММС
Видео

Видео: Почитување за учителот

Кога пилотот од видеото дознава дека неговиот учител е еден од патниците, не пропушта можност да го поздрави и да му се заблагодари во знак на почит. Замислете колку тоа нему му значи.


Лограње

X

Регистрација