Обемот на оштетувања е многу поголем отколку што претпоставував од фотографиите, вели Вукан Њагуљ, проектант на мостот „Беласица” за МИА – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner