Александра Ќулумова, раководител на Одделот за комерција во Жито Маркети: Нашите лојални купувачи на едно место добиваат трајно намалени цени на над петстотини производи – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner