(Видео) Јорданов: За развој и капитални проекти ни е потребна општинска обврзница, оти со буџетот можеме само да ја одржуваме тековната – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner