Ковачевски сака да се посвети на семејството и по одморот, се враќа во ЕСМ

Депонираната оставка на директорот на ЕСМ Васко Ковачевски ќе ја разгледа Владата, но извесно е дека е формален чин, денеска откако му се заблагодари премиерот Димитар Ковачевски, кој рече дека битолчанецот Ковачевски од директорското место си заминува од лични причини. На местото на Васко Ковачевски, доаѓа Васко Стефанов од АД Пошти и претходно од АВРМ … Продолжи со читање Ковачевски сака да се посвети на семејството и по одморот, се враќа во ЕСМ