Институциите некогаш нè бараат само кога „им гори тлото под нозете“: Од Охрид СОС со забелешки за (не)работењето на надлежните за заштита на Охридскиот регион – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner