Впишувањето на листата на светско наследство во опасност не треба да се доживува како санкција – Министерството за култура се изјасни за состојбата со Охридскиот регион – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner