„Денес ја плаќаме цената на минатите генерации и за жал тоа нема да се смени скоро“ : Со Марија Акимовска за јазот на пазарот на труд – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner