„Сега не се плашам дека сопругата и синчето ќе ги оставам сами“: Фики Гаспар е еден од пациентите кои го добија лекот трикафта – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner