Несоодветните образовни политики им ја прелија чашата – Со матурантката Анисија Угриновска за барањата на средношколците

Рестриктивни мерки во училиштата поради ковид пандемијата, штрајк на просветните работници, континуирани дојави за бомби – сите овие околности го „парализираа“ образовниот процес на младите во земјава. Сегашните генерации претрпеа многу последици кои директно се одразија на стекнувањето знаења, а образовните политики кои според нив се несоодветни, им ја прелија чашата. По протестот пред Министерството … Продолжи со читање Несоодветните образовни политики им ја прелија чашата – Со матурантката Анисија Угриновска за барањата на средношколците