Наскоро ќе биде донесен заклучок и ќе го доставиме до Министерството за здравство, велат од Лекарската комора за надзорот за породувањето на Дона Неделковска од Тетово – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner