(Видео) „Ми се гади“ – Сите го критикуваат Хју Грант за недоличното однесување на Оскарите

Гледачите на Оскар беа изненадени од однесувањето на познатиот британски актер Хју Грант за време на интервјуто на црвениот тепих пред доделувањето на Оскарите. Тој бил интервјуиран од плус сајз моделот Ешли Греам, а не се ни обидел да сокрие дека повеќе би сакал да биде на друго место. Тој одговараше на нејзините прашања мрзливо … Продолжи со читање (Видео) „Ми се гади“ – Сите го критикуваат Хју Грант за недоличното однесување на Оскарите