Никој абер нема до каде е стручниот надзор за случајот на Дона Неделковска од Тетово: Институциите ја игнорираат родилката која остана без матка – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner