Планови за вработување има, а младите се невработени и сѐ посиромашни – Како државата да го поддржи потенцијалот на младите, анализираме со Бојан Кордалов – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner