„Политиката надвор, никој нема право да си игра со здравјето“: Дијабетичарите понижени од државата, молат за инсулин, ленти и глукомери – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner