Од руско-украинската војна зависи дали дојавите за бомби ќе потраат или ќе завршат: Професорот Ѓуровски апелира да нема политички калкукации – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner