Податоците на граѓаните се безбедни – тврди Филиповска Грашкоска, но одбива да каже детали за хаваријата што ја предизвика хакерскиот напад – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner