Ми велеше „не ми е убо“, но мораше да прифати: Марио Нелоски (18) пораснал без мајка и реди спортски успеси додека се бори со болеста – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner