(Видео) Паѓаа „фенси“ зградите, а мене ме казнуваа додека градев- Ниедна зграда на овој човек не падна, го бараат за медал – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner