„Сè што ја засега безбедноста предизвикува стрес, но младите се ментално силни личности“ – Со психологот Јорданка Черепналкова Трајкоска за влијанието на дојавите за бомби во училиштата – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner