„Пред да го запознам сопругот, не знаев што е болка“ – Катерина и Фики Гаспар се доказ за силата на љубовта

Пред да го запознам својот сопруг, не знаев што е болка, вели Катерина Гаспар (27), сопруга на Фики Гаспар (29) кој боледува од цистична фиброза, а се појави на говорница на протестот пред Влада како негова поддршка. Токму љубовта на Катерина и Фики им помага да ги поминат сите препреки во животот. Затоа, на овој … Продолжи со читање „Пред да го запознам сопругот, не знаев што е болка“ – Катерина и Фики Гаспар се доказ за силата на љубовта