Лежев во болница без да знам што ми е, за дијагноза бев до Словенија – Прилепчанката Јасмина Христоска  со акромегалија се бори 17 години – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner