„Дајте ни шанса за живот, дајте ни шанса за успешни приказни“: Пациентите со цистична фиброза протестираа за да добијат лек – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner