„За пет месеци имав пет операции, проодував како мало дете“ – На новинарот Саше Димовски по ампутација на ногата му е потребна протеза за да функционира подобро – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner