„Не ни можевме да сонуваме за лек, а сега кога постои го нема во Македонија“: Како е да се живее со цистична фиброза, низ приказната на Игор Пехчевски – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner