ММС
Банер за Супер7

Објавено на: 10/16/21 9:45 PM

Ако очите постојано ви сјаат, вие сте среќни и го сакате животот

Дали ги знаете оние луѓе во чии очи го гледате вашиот одраз? Изреката „Очите се огледало на душата“ навистина има смисла, особено кога гледате прекрасен и магичен сјај во нечии очи. Кои се луѓето со сјајот во очите? Зошто го имаат овој посебен подарок? Тоа се луѓе кои ја исполнуваат целата просторија со посебна и пријатна енергија. Кога ќе ги видите, сакате да ги прегрнете, а кога ќе ги сретнете, сакате да останат засекогаш дел од вашиот живот. Главната тајна на нивната прекрасна енергија и сјај во нивните очи е дека тие го сакаат животот!

Тие речиси никогаш не се жалат, не жалат за својата судбина, дури и кога бури и темни облаци го заматуваат сонцето на нивниот живот. Знаат дека сѐ ќе помине, и како да имаат магична четка полна со различни бои, од сиви и животни бури создаваат шарени виножита. Тие се едно со природата, животните, цвеќињата. Тие се многу креативни и уметнички наклонети.
Нивната среќа се состои од мали нешта – од првото утринско кафе, чврчорење на птиците, насмевките на минувачите, прегратките на саканите. Сето ова ги прави среќни, задоволни и исполнети. Тие се благодарни за секој нов ден, секој сегашен момент во кој можат да бидат свои, храбри, позитивни и посебни.
Кога ќе ви го дадат своето срце, тоа ќе биде целосно, ќе се предадат на љубовта и ќе ви покажат како вистински да сакате. Во нивните очи се гледа љубов, а глетката на тие стаклени скапоцени камења ќе ви ги нахрани душата и енергијата.
Ако во вашите очи има посебен сјај, тогаш имате дар од раѓање и вашата душа е автентична – негувајте ја таа убавина!

Извор: pink.rs


Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со Услови за преземање.

Банер за Супер7